Cautare

2389 de rezultate pentru "bacalureat 2012" (2.69 secunde)
USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012 USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012, a declarat, joi, la Tulcea, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca suprapunerea alegerilor locale cu parlamentarele este un act ‘‘nedemocratic‘‘ si ‘anticonstitutional‘‘.
Impreuna cu Crin Antonescu si foarte probabil si cu Sorin Oprescu vom merge la Bruxelles si la Washington, cat mai aproape de alegerile de anul viitor, pentru ca partenerii nostri principali - in aceasta ordine, pentru ca am alta viziune decat Traian Basescu, vad Bruxellesul ca prim partener al Romaniei si apoi Washington - sa cunoasca direct care este alternativa si cine le vor fi partenerii in Romania dupa 2012.
Acum mai spera ca pot sa bage cumva o suparare intre PNL si PSD pentru 2012 pentru cele doua functii. ... Eu cred ca sunt doua lucruri esentiale care vor defini, electoral, anul 2012.
Dan Bucura) Ziarul "Puterea" continua astazi prezentarea documentului "Perspective ale anului politic 2012", care a facut furori in PSD. ... "Probabilitatea ca USL sau un alt competitor la alegerile parlamentare din 2012 sa obtina majoritatea absoluta a mandatelor ramane inca redusa".
PDL joaca alba-neagra cu alegerile din 2012.Dezbatere. ... Mai exact, este vorba de "consensul" de la mijlocul lunii noiembrie, cand liderii coalitiei au decis asupra comasarii alegerilor (in noiembrie 2012), reducerii numarului de parlamentari si modificarilor care sa fie aduse sistemului de vot.
Guvernul va decide, luni, angajarea raspunderii pe comasarea alegerilor locale si parlamentare Guvernul se va reuni, cel mai probabil luni, in sedinta speciala pentru a decide angajarea raspunderii pentru comasarea alegerilor parlamentare si locale din anul 2012, precum si pentru legea de promovare a judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa o sedinta tehnica a coalitiei de guvernare, informeaza Agerpres.
Parlamentul a respins joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012.
Seful statului se anagajeaza la Bruxelles ca Romania va introduce in Constitutie pana la finele lui 2012 limitarea deficitului structural la 0,5% din PIB. ... In bugetul pe 2012, guvernul a alocat 38 de milioane de euro judetului Cluj, pentru investitii. ... In 2012 vom avea alegeri "2 in 1".
In 2012 vom dovedi aceeasi exigenta sporita fata de frauda", a spus ieri, pentru Mediafax, ministrul educatiei, Daniel Funeriu. ... Cei care vor sa restaureze sistemul bazat pe Legea educatiei nationale cu unul plin de metehne nu vor reusi nici in 2012.
Pentru primari se anunta vremuri grele in 2012. ... "Legea bugetului de stat pe 2012 isi va produce efectele in 45 de zile, deci va trebui sa prezentam si sa supunem dezbaterii publice bugetele.
Prim-vicepresedintele PER, Mircea Cosea, a vorbit despre perspectivele economice ale lui 2012, spunand ca acesta se arata a fi mai periculos decat anul care tocmai s-a incheiat, motiv pentru care guvernantii ar trebui sa trateze problemele cu mai multa atentie decat pana acum.
"In 2012, Basescu isi va aresta si dusmanii, si prietenii" 2012 va fi cel mai agresiv an electoral de dupa Revolutie, an in care pedelistii vor fura pe rupte din banul public iar presedintele Traian Basescu isi va aresta, dupa bunul plac al inimii, atat dusmanii, cat si prietenii care nu ii raspund cu promptitudine la comenzi, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
El a afirmat ca USL nu se va destrama in 2012. ... Analistul politic a catalogat anul 2012 drept cel mai complicat dintre anii de dupa 1989, sustinand ca este cel mai putin previzibil, in contextul in care fortele politice sunt extrem de incerte in evolutie.
Nicolaescu a precizat ca restul prioritatilor legislative vor fi stabilite la sfarsitul lunii ianuarie, cand vor avea loc primele sedinte din 2012 ale grupurilor parlamentare. ... Tot o prioritate legislativa din 2012 este, in opinia sa, si proiectul privind alegerea parlamentarilor dintr-un singur tur.
Din aceasta perspectiva, cea mai importanta declaratie politica facuta in preajma Anului Nou a fost cea a doamnei Udrea, cum ca isi doreste in 2012 un copil. ... Udrea pentru 2012 echivaleaza cu iesirea ei, fie si temporara, din politica.
(2) Prezenta lege intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2012. ... Si cum adica " legea intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2012 " ?! ... " , in 2012 vom fi intrebati de Basescu si compania" Mai traiti?" .
Prim-vicepresedintele PER, Mircea Cosea, a vorbit despre perspectivele economice ale lui 2012, spunand ca acesta se arata a fi mai periculos decat anul care tocmai s-a incheiat, motiv pentru care guvernantii ar trebui sa trateze problemele cu mai multa atentie decat pana acum.
Astfel, Senatul a decis, luni, la propunerea grupurilor PSD si PNL, infintarea unei Comisii de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in perioada 2009-2012, in pofida opozitiei parlamentarilor Puterii.
Reintregirea salariilor bugetarilor va avea loc in doua transe, pana la finalul anului 2012, precizeaza Guvernul, printr-un comunicat de presa prezentat de Agerpres.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
google-analytics.com